Followers

Friday, June 26, 2009

New Born Baby Boy tapi Darin tumpang sekaki

My neighbour belakang rumah baru selamat melahirkan baby boy... we all gi melawat maknya di rumah dulu, babynya still kat hospital coz jaundice..
Malam sebelum kejadian, depan rumah jiran

malam berikutnya pergi lagik... masa tu baby dah ada... kecik comei je, baby boy 2.4KG, sure boleh imagine besar mana kan.. memula dia letak baby tu kat atas meja... tapi bila we all sampai dia letak baby kat bawah... alatan lain ada kat atas.. lagi pun malas nak bawak turun coz lusanya nak balik kampung... so faham jelah rumah atas bawah kan, semua nak kena ada 2 dalam satu - satu masa..

sibuk jugak nak masuk dalam ni

we all adalah mcm baby coat size kecik tp style rocking tu, bagilah dia org pinjam dulu untuk sementara waktu.. waktu aku bawak keluar je benda alah tu, Darin dah sibuk dah bising "Darin Punya", padahal dulu dia tak nak sangat pun duduk dalam tuh..

seronok sangat dapat duduk dalam tuh

we all cuci - cuci and jemur dulu.. maklumlah, dah berapa lama simpan bawah katil.. sekali bila nampak, dia plak sibuk nak duduk kat dalam tu..

siap gelak - gelak duk dalam tuh

aiyakk.. Darin dah 14KG tau skang.. kang runtuh plaklah benda tu... bagilah dia layan sekejap duduk dalam tu, bagi puas hati..

ni siap bunyi baby nangis lagik...

siap buat bunyi baby nangis plak tuh, tapi lepas tu aku explainlah, ni adik punya, adik kecik lagik.. dah lelama tu dia faham jugaklah, so dia pun dah ok je... macam - macam hal

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...