Followers

Saturday, June 27, 2009

Rescue 911

Aku sampai office pagi tu, dengar bunyi anak kucing kat belah luar tingkap, tp tak tau plak kat belah mana...

Reenee and Kamarul misi mencari kotak untuk anak kucing

sampai tengahari pun still ada jugak, semua orang pun carik tapi x jumpa..
sampailah satu saat dan ketika member opis aku keluar and gi carik anak kucing tu.. sungguhlah tak puas hatikan.. akhirnya jumpa jugak.. sian dia tau..

Carik tempat yang sesuai untuk rumah kucing

pastu member ni siap carikkan kotak tuk letak anak kucing tu semua, adalah jumpa kain tuk tak bagi anak kucing tu sejuk..

tengah siapkan susu untuk kucing

member siap bagi susu kotak kat kucing tu tapi cam dia tak pandai nak minum.. guna straw pun cam x berjaya je.. kesian kan.. siap member aku letak kat jari dia suh kucing tu jilat..

Cubaan letak atas tapak tangan pulak
sib baik ada Reenee.... he..he...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...