Followers

Thursday, June 25, 2009

Birthday Party

Tengah khusyuk menunggu AF7 final tetiba kakak sepupu aku call... ingatkan apa hal, rupanya ajak gi umah dia esok ada birthday party, sib baik bagi tau awal..

"Muz" tu bukan saya yer..

esoknya... pagi tu mu hubby ada agenda sket, so lewat jugaklah we all keluar rumah.. walaupun majlis tu pukul 5 petang, tapi we all nak gi carik hadiah dulu... so kemana lagik kalau bukan ke TRU...

Tengok nama masing - masing atas kek...

makan masa betul carik barang sebab Darin pun sibuk nak main... we all cepat - cepat pecut ke Saujana Utama.. tepat jam 5 we all sampai.. budget semua org dah ada...sekali.. aik we all tercepat,, even my sis yang paling dekat pun belum sampai lagik.. xpelah, lepak - lepak dululah... solat Asar dulu.. lagipun Darin tengah sedap tido...

tengok kamera pulak okeh...

bila semua org dah sampai... adalah bacaan doa sket and terus nyanyi lagu happy birthday to you.. jangan confuse yek nama atas kek tu 'Muz' bukan my name... tu my kakak sepupu lagik sorang punya husband...

budak kecik yang tak berenti makan sampai terkeluar balik..

we all sampai Maghrib.. dah settle semua bergerak balik rumah....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...