Followers

Monday, August 24, 2009

Hobi baru ker?

Ini adalah satu aktiviti di luar dugaan.. bukan, ini bukan berlaku pada bulan puasa.. ni semua kisah 2 bulan lepas.. ya entry akukan semua backdated.. sebab, since tukar department baru, job scope sudah bertambah.. workload bertambah... incident bertambah.. peroblem bertambah.. masa tetap 24 jam, takde lebih, dan Alhamdulillah tak kurang sesaat pun lagik...


Kisahnya bermula pada jiran aku yang nak carikkan keter control untuk anak dia, sempena birthday anak dia, bulan 5 sorang, bulan 6 sorang... so untuk elakkan dia org bergaduh (beza 1 thn tau), so dia beli dua... oklah tu, rezeki anak - anak...




so sampai je kat rumah, confirmlah test dulu, sementara masih lagi dalam warranty... so we all pun dengar jelah dari jauh.. dengan harapan.. "darin tak kisah kot"... at the same time, aik, daddy - daddy pun ada beli something jugak ke... haiya pening aku sekejap... sejak bila plak minat benda ni pun aku x sure.. actually they all tak plan nak beli, tapi sementara tunggu tauke kedai tu assemble kereta tu, they all pun teruja nak amik jugak...


tak sempat tunggu next Weekend, malam tu jugak dia orang test.. and paling best, anak dara aku pun dah teruja sama dengan itu kereta control.. ohh... tolong... sib baiklah adiknya yang kecik tu macam tak kisah sangat, so si abang naik satu, and kereta lagik satu Darin yang naik..

adakah ini petanda we all nak kena beli jugak satu.. adoii lleerr...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...