Followers

Friday, August 28, 2009

Persedian awal

Keputusan yang husband aku buat macam diluar jangkaan.. memang we all ada plan nak pasang tapi tak sangka pulak dalam masa terdekat nih...


inilah persediaan yang we all amik balik lepas bibik balik... we all pun dah hantar Darin ke nursery, so fikir jugak bila hari hujan ke, dah malam ke, and time tu aku plak yg amik Darin kat Nursery.. takkan aku nak turun sorang - sorang bukak pagar and Darin tinggal sorang dalam kereta, lagipun kawasan we all kawasan baru... so harapnya semua oklah lepas ni..


Ini bukan satu kemestian... tapi satu keperluan jugak...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...