Followers

Wednesday, August 5, 2009

KPJ Day 3

Hari ketiga pun bermula...

8.13am, mata pun x larat nak bukak lagik..

Cleaner yang setiap pagi akan bersihkan bilik air, bilik and buang sampah

Tengok perbarisan kat TV jer

hari ni pun ada jugak yang datang, macam uncle Raziq and Auntie Sarah + Danish datang, lama jugak, dari pukul 11 lebih sampailah 4 petang macam tu.. then ada jugak Neighbor datang melawat.. pastu sapa yek.. tak ingat pulak dah.. oo my MIL sefamily confirmlah datang waktu pagi tu, they all nak bertolak ke Johor coz ada kenduri, sebelum tu siap singgahkan we all nasi lemak + sambal and ayam goreng.. budget makan lunch, terus bawak ke dinner... we all baru tahu yang we all boleh panaskan lauk tuh.. so panggil jelah dia orang and tolong panaskan untuk kita orang.. kopi atau teh tak cukup, panggil je untuk tambah, makanan dalam almari ada macam - macam, roti, biskut, air, ada yang beli sendiri, ada yang orang bawak.. yang penting, makanan Darin adalah dipilih berdasarkan menu yang ada dalam menu KPJ, and bagi aku, amat menarik...



Darin dengan bantal barunya

Berposing with Abang Danish

malam tu ada pasar malam kat depan hospital.. we all bawak Darin keluar jugak, x larat nak duduk bilik lama - lama, and Darin sempat beli pedang yang keluar lampu, nampak sangat kantoi dengan nurse pegi pasar malam... adalah jugak beli makanan sket macam putu piring dan apa ntah, itu semua untuk kurangkan kebosanan yang ada... apsal tak online yek?
Sempat jugak ke Pasar malam

Neb + Barney

ha..ha.. dalam bilik coverage tak sampai, so kalau nak online kena keluar bilik and duduk area lobi, malaslah nak keluar, bila perlu je baru aku keluar, sambil check e-mail, baca blog sikit, reply e-mail - email office and check cuti.. hhmmm lambatnya lagik boleh keluar.. we all budget Ahad dah boleh keluar tapi doktor cakap, dia still nak monitor Darin, coz Darin memang dah tak demam, cuma nak make sure dia x demam disebabkan dia betul - betul dah sihat ke atau disebabkan makan ubat... so satu lagik ujian, Darin tak akan diberikan ubat demam (itu pun dah tukar ubat demam yang agak kuat coz turun naik suhu sangat drastik), cuma ubat batuk and ubat kahak sahaja.. so 1 hari hari lagik yang pasti kat KPJ.. adoi la...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...