Followers

Tuesday, August 4, 2009

KPJ Day 2

Hari kedua di KPJ, pagi tu kena bangun awal, mandi siap - siap sebab nanti cleaner datang nak bersihkan bilik, amik sampah and makanan sampai, samalah jugak dengan ubat... so my hubby dia akan balik rumah, hantar baju kotor and amik baju baru... kebetulan cuti sekolah, my MIL pun sampai dari Segamat sebelum tu, so waktu dia org pergi solat Jumaat, ramai jugaklah yang temankan me and Darin kat bilik, termasuklah bibik yang demam tuh...
4.27am, kena bangun bagi Darin Neb

8.23am bagi lagik sekali

Menu yang perlu di isi pada hari ini

petang tu pun dah free sikit, we all bawak Darin jalan - jalan kat bawah, letih sebenarnya bila duduk hospital.. bila Darin tido, we all x tido pun, time tulah nak makan, nak semayang, rehat sekejap, nurse dah mausk bawak ubat, ataupun checkkan suhu badan dia... agak petang sikit, aku hantar bibik balik, aku nak hantar gi klinik dia tak mo.. ish.. sabo jelah, so aku gilah belikan dia makanan siap - siap and then hantar balik rumah, check ubat apa yang ada, and yang boleh dia makan, pesan ngan dia siap - siap, apa - apahal call je, x kisah pukul berapa pun, yelah sometimes memang kena berkorban lebih sketkan...
bawak dia jalan - jalan

colouring kat area lobi

Bagi Neb balik

waktu malam adalah waktu yang agak sunyi sketlah.. sebelum sampai hospital, singgah dulu beli makanan, nanti sampai sana takdelah susah nak beli makanan, kat area situ memang ada banyak kedai makan, cuma malas nak keluar sendiri bila malam hari macam

Waktu makan malam dia

Bagi Neb lagi sebelum masuk tido... 2 jam sekali

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...