Followers

Thursday, August 6, 2009

KPJ Day 5

Pagi isnin tu, memang we all budget boleh keluar jugaklah, bila doktor datang, dia check Darin, dia kata oklah demam Darin dah ok sesangat tanpa makan ubat.. Alhamdulillah, we all dah boleh balik and kena datang checkup lagik nanti, biasalah, nak make sure lung dia bebetul clean...

4.03 am
8.13 am

Asal bangun je main turun naik katil

Menu untuk esok tak payah isi coz nak balik dah

Layan main kat Lobi

Dah penat main, tido pulak

Kena bagi jugak walaupun tido

sambil Darin tido, aku kemaskan barang,makanan sampai tapi my hubby turun lunch dengan kawan dia.. aku takdelah makan makanan Darin tu ingatkan dia akan bangun dan makanlah nanti... sampailah husband aku datang, dia tak bangun jugak, so husband aku angkat barang turun bawah, and last - last aku yang makan makanan Darin tu, selesai je sumer, terus angkat dia and we all pun turun bawah... siap ada check-out time rupanya, cam kelakar je tau..

Lunch terakhir Darin, dia tak sempat makan coz tido, mummy dia yang makan

Main equipment dia sepanjang kat sini

Gambar bilik air pun ado..

Katil extra tuk mak - pak dia tido, tak ke macam hotel

Dari bilik boleh nampak reception area

sampai rumah, nampak bibik pun ceria je, dia dah siap masakkan Darin makaroni, siap makan berdua dengan Darin, sementara Darin elok makan, and bibik tengah seronok melayan, me and my hubby pun keluarlah beli barang rumah sikit... hhmm buat masa ni, Darin duduk rumah dululah sampai hujung minggu ni, next week baru hantar pergi nursery balik, nak make sure dia bebetul sihat.. tak sampai hati nak hantar dulu... harapnya cepat sihat yek Darin...




Bergambar kat depan reception area

Penuh dah bonet kereta


Bye - Bye KPJ.. thanks for your hospitality...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...