Followers

Monday, August 10, 2009

Daniel's Birthday

Dah nak dekat 2 bulan dah benda ni berlaku, tapi nak cerita jugak.. lepas - lepas ni pun semua entry bulan 6 dan 7 ok..




13 June birthday Daniel, anak my SIL yg sulung, sama birthday dengan my SIL tau (wife abang aku)... so disebabkan on 13th June tu aku kena balik balik kampung coz ada kenduri skit... malam Jumaat tu we all buat small celebrationlah, takat potong kek and nyanyi - nyanyi gituh.. Darin pun baru sihat dari demam, batuk and selsema... so bolehlah celebrate sekali...



sib baik dia nak jugak posing - posing, adalah rupa sket bila amik gambar... sila abaikan rumah saya yang berkecah yek, ada Darin sorang pun boleh sepah, kalau dia dah ada geng, lagiklah tak boleh nak cerita kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...