Followers

Sunday, August 30, 2009

Darin Punye..

Ayat favourite "Darin punya", "jangan kacaulah"...


bagi mengelakkan dia terus - terusan mengeluarkan perkataan tu pada orang lain, walaupun dia tau itu bukan barang dia.. we all kena jugak buat something... ini semua sambungan dari kisah Hobi Baru tulah... setiap hari mintak pergi rumah sebelah sebab nak main control car.. finally daddy gi beli satu..


so skang Darin dah ada 1 kat rumah and setiap harilah ajak we all main ngan dia.. kawasan rumah pun dah penuh Darin ooiii.. so main kat luar rumah, tapi tiap kali nak simpan kat dalam, daddylah kena angkat... serius berat wooo..... anak punya pasal kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...