Followers

Monday, August 17, 2009

She went to KLCC

A few weeks before bibik balik, dia request nak jumpa anak tiri dia.. so tempat yang dia tau kat KL ni cuma 'KLCC kembar'.. so we all pun bawaklah dia ke sana..

Darin bercita - cita nak jadik duta Habib

nak ke KLcc ni bukanlah satu perkara yang we all selalu buat, nak ke sana pun bukan dekat skang ni.. from Shah Alam ke KL, samalah jugak from Puchong dulu.. tapi maybe sebab dah duduk rumah sendiri.. rasa malas je nak keluar.. duduk rumah lagik best..

sampai kat KLCC memang we all bagi je dia jalan ngan anak dia, makanlah sama - sama, and we all pun buat hal sendiri.... dah nak dekat balik baru jumpa... kesian plak dia... tapi dia pun tak kisah... anak dia nak jumpa dia pun sebab nak pesan barang untuk bawak balik...

sebelum nak berpisah tu, anak dia siap nangis sekali, kira pasni takdelah dia jumpa bibik, melainkan dia balik Indon or bibik datang sini balik..

Bumble Bee dari kejauhan

Darin yang ketakutan
before we all balik, sempat singgah kat TRU dulu, and kebetulan kat situ ada robot Transformers, si Optimus Primes dengan Bumble Bee... bawaklah Darin ke sana, tapi dia pulak yang takut... dapat snap sikit je... pastu terus we all keluar and balik...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...