Followers

Wednesday, August 12, 2009

Putrajaya

aku drive sorang - sorang je

Sejak pindah ke Shah Ala, lama betul x pergi Putrajaya, last pun bila ntah, x ingat langsung..

Jalan kat LDP Sunway sangat lengang

Kat Putrajaya pun lengang

one fine day, aku kena pergi Putrajaya, hari sabtu, pagi lagik aku dah bertolak, orang lain tengah sedap tido, hari minggu kan, apahal pulak nak bangun awal..


Nampak angin tiup, bergoyang - goyang pokok tuh

lagik best, pagi tu mendung je, masa aku keluar rumah pun, angin tiup sepoi - sepoi bahasa.. awan plak gelap semacam.. sahlah kejap lagik nak hujan.. hu..hu..

Istana di puncak bukit

Titis air hujan pun dah mula nampak kan.. kejap lagik terus hujan

aku buat apa kat Putrajaya yek??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...