Followers

Thursday, August 25, 2011

Pohon Simpati pada cik Nuffnang

Tengoklah tu.. sedih tak?? semua dah jadik Metered Earnings sejak bulan 7 lagik...

selalu tengok orang tulis surat.. nampaknya hari ni pun kena tulis jugak..

Kehadapan kekanda Nuffnang yang dikasihi
Dah lama sangat Buffered Earning adinda kosong, tandus dan gersang dalam account Nuffnang adinda.. sedih pulak dihati ni.. adakah kekanda Nuffnang merajuk hati sebab adinda dah lama tak update blog? maafkanlah adinda, disebabkan kesibukan adinda yang melampaui batas.. sampaikan banyak pulak adegan mesra kita adinda lupakan...

kekanda Nuffnang sudilah berikan sebarang 5-6BE ke dalam akaun adinda yang tak berapa nak comey ni..

Yang setia menantimu
Adinda-mummy Darin

Ni semua pinjam idea kawan aku le si Mek-Chu yang tulis surat terbuka kat Nuffnang... harapnya menjadilah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...