Followers

Thursday, August 25, 2011

Drum Circle

one fine day ke Subang Parade...
saja rehatkan badan sambil cuci mata
lepak kat Mc Donalds adalah perkara yang wajib sambil order ayam goreng spicy kegemaran my hubby, burger daging slip grill Happy Meal untuk  Darin sebab nak mainan and also Bubur besar... opss... ini bukan masa bulan puasa.. ni seminggu sebelum raya..

duduk rehat, sambil makan and suapkan Darin and bagi dia main sepuas hati kat playground McD tuh..
sambil tu telinga ni macam dengar bunyi something.. macam ada org main music.. tapi kat celah mana tak perasan.. dari tadi duk dengar cuma kejap perlahan, kejap kuat, kejap dekat, kejap jauh.. duk perati keliling sekali nampak cam ada orang kerumun depan Parkson tuh.. then panggil Darin nak ajak tengok.. duk kalut isi barang dalam beg, tarik Darin, sampai je kat area bunyi tu dah berhenti...

alamak, tak dapat tengok.. so we all stop kat depan mc D tu yang ada tempat duduk, then sekali they all stop bebetul depan we all.. huuwaaa sangat best..


then they all start main.. best sangat, suka dengar.. jiwa ni dah meruntun cam nak join sekali je...
ok mak hover.. ampun.. aku memang tak boleh dipisahkan dengan music dari kecik, itulah masalahnya... dari kecik semua instrument pun aku nak cuba... dari sekolah rendah, sekolah menengah, masuk U pun sama... cuma bila dah kerja je takde can lagik dah..


dapat dengar dia org main seround depan mata.. puas hati..


ini ke dia orang panggil DRUM CIRCLE???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...