Followers

Friday, August 19, 2011

Santai di VW

kalau plan selalu tak jadi.. so kena buat style terjah...
ni dah lama dah gambar ni, baru ni nak  sempat bercerita..


ini kali ke-2 kami ke VW untuk buat lawatan sambil cuci - cuci mata.. tapi kali ni Insya Allah buat keputusan muktamad kot...


seawal pagi dah keluar rumah, Darin pun kena bangun awal.. tak ingat pulak plan selepasnya nak buat apa.. tapi kat sini kena selesaikan dulu...


sampai kat sana... salesman(woman) yang dah dijanjikan memang dah terpacak tunggu kita org... setia betul dia ngan kita org.. seorang melayu, perempuan tapi gaya dia kalah lelaki.. so far dia punya service mmg superb, kami puas hati dan boleh rekomen kalau sesapa nak ke sini...

dulu dah test drive Polo, masa tu aku sendiri yang bawak, kali ni nak test drive Golf pulak, saja nak test, cuma kali ni aku tak drive, cuma husband aku je yang drive... so apa rasa dia?? kena tanya dia sendiri...

kebetulan pada hari we all datang tu memang ada buat makan - makan, ada clown, and etc.. bolehlah sambil cuci mata layan darin main colouring.. main itu, main ini, orang ramai?? boleh tahan... ada yang tau dari salesman sendiri, ada yang tau dari kawan - kawan.. majoriti adalah MELAYU.. Alhamdulillah...

so we all pun lama jugak kat situ sebab nak buat keputusan.. yelah ini bukannya kecik punya keputusan.. keputusan yang jitu dan padu.. dua - dua mesti setuju walaupun yang bayar confirmlah big boss tu..hahaha...

so bila kata putus dah buat... dapatlah keputusan... rasanya dah ramai kot yang tau... sebab dah pernah kuar dulu.. antara dapat tangkap atau tak je.. apa pun, Alhamdulillah syukur...


meh cuci mata dengan keta yang ada kat sini... korang pun boleh datang test drive, takpe, free, x kena bayar pun...









BIG BOSS ada sebut masa nak tukar kereta... "mana tau, beli keta baru, ebi pregnant.." nak tahu masin atau tak mulut dia, kita tunggu jelah yek..

2 comments:

riniy said...

wah...bestnya dpt pakai vw...bila la aku n k merasa pki golf tu...ko amik yg mana?

mummy Darin said...

Hahaha.... Kalau story dr awal mesti kena gelak punya.. Anyway aku pun pakai bias-biasa je, dinky, buat open house x taun ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...