Followers

Wednesday, August 24, 2011

Paparazi 5 Ramadhan

Inilah event yang pertama bulan puasa.. berbuka di luar.. jemputan kali ni pilih tempat di Bambu Istana... kat mana lokasi?? aku pun x sure, tapi aku boleh bagi tau kat MRRII berdepan dengan GlaxoSmithKline... ok,, harapnya korang taulah yek..

perjalanan dari Shah Alam ke sana pada hari Jumaat adalah sangat mencabar.. nak ikut Federal Highway atau KESAS + MEX atau NKVE.. last - last amik NKVE.. tapi jam yang tak boleh disangkal... Alhamdulillah.. anak dara tido lena dalam kereta.. tapi mungkin ada hikmah disebaliknya... sebab sebaik sahaja melepasi Tol Jalan Duta.. masuk DUKE... sekali...

"waa.. Bie... Camaro.. kaler Kuning.. Chevy"


"bie... keta Jejai lah"
"Ha!! ye ek"
"tu tengok plat"



ha ah ko.. JEJ41.. tulis rapat lagik.. baik punya kejar.. dapatlah potong.. pastu dia pulak slow.. aiyak...
then husband aku pun slow down sebab nak bagi peluang wife dia amik gambar..
tapi tinted sangat gelap yang confirm tak lepas JPJ.. so tak sure ada org ke tak sebelah dia...


then kereta tu pun potong we all macam nak menuju ke KLCC..


takpelah.. dapat gak tgk keta Camaro yang salesman(woman) aku pernah mention suatu masa dulu..


akibat terbayangkan Camaro kuning.. 1 gambar kat Bambu Istana tak sempat nak snap pun...

2 comments:

Biqque said...

nampak fasha sendut tak dlm tu??? hahahaha!

mummy Darin said...

Fasha.. Nak sandha... Haha.. X nampak, keta gelap... Tak taulah kalau aweks lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...