Followers

Sunday, August 21, 2011

Darin's Makeover

inilah paling yang dia tak suka.. GUNTING rambut... dia rasa macam gunting tu nak gigit pipi babam dia kot..hahaha.. dulu selalu gak gunting rambut dia sampai senget - senget, pastu kena hantar kedai kasik alter.. rugikan, still kena bayar harga penuh walaupun gunting secoet.. kali ni kasik panjang sket baru gunting...


nak potong rambut nak kena pujuk itu, ini, pengsan.. memula tu amoi tu guntingkan rambut dia ok lagik, tunduk pun dia tunduk, senget ke kiri pun ok, ke kanan pun ok... tapi cuma bertahan dalam 5-8 minit je kot.. member dah mula resah gelisah..

dah dengar dia mendengus..


pastu muka dah mula berkerut..


badan plak dah mula goyang - goyang.. amoi tu pun jadik susah hati nak gunting, tapi dia kenalah profesional.. kalau tak... hhmm sendiri mau ingatlah... bukan kedai murah plak tuh... sekali potong je dah sama cam emaknya potong rambut..

 punyalah lama we all bertahan sebab nak bagi settle.. akhirnya selesai jugak... tunggulah lagik 4-6 bulan, sure kena gunting lagik rambut dia ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...