Followers

Monday, August 1, 2011

Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa

Selamat Datang Ramadhan...
Alhamdulillah dapat puasa lagik sekali... seronok pulak rasanya kali ni walaupun baju raya cuma selai je tahun ni.. cuma sedondon dengan Darin.. harapnya siaplah cik Nora Tailor tu buat..

Apa - apa pun... aku nak minta ampun dan maaf pada semua yang singgah kat blog ni, walaupun tak selalu.. walaupun sekali imbas.. walaupun sekadar tengok tajuk... aku ok je... no hal punya..

korang puasa elok - elok yek.. jangan lupa bangun sahur.. nanti takdelah alasan GASTRIK sebab tak bangun sahur..
bukak puasa pun berpada - pada... jangan makan sekali harung.. kang tak larat pulak nak bawak perut Solat Maghrib + Isya' and Tarawikh..

sesapa yang buat business kuih raya.. boleh je komen - komen kat sini suh aku tgk kuih raya korang, manalah tau kalau ada yang aku berkenan, leh order terus....

hhmmm tak sabar jugak nak tunggu sampai 16 August ni sebabnya... hhmm tu kena tunggu dululah..

oklah kawan - kawan semua.. selamat menjalankan ibadah puasa ok...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...